skip to Main Content

‘“Change happens through movement and movement heals” – Joseph H. Pilates

Na jaren van tobben met (lage)rugklachten heeft PIlates mij geholpen pijnvrij en soepel door het leven te gaan. Een echte lifechanger dus, zoals in de bovenstaande quote van Joseph Pilates. Die man was zijn tijd ver vooruit, met deze briljante methode. Ik voel me sterk en in controle door de samenwerking tussen mijn lichaam en geest. Wat mij betreft is dit net zo essentieel als leren lezen, rekenen en schrijven. Wat zou de wereld er anders uitzien als we vanaf de basisschool aan Pilates deden…

Nu ik er zelf professioneel mee aan het werk ben, geeft het me elke dag bruisende energie. Het overbrengen van de kennis en ervaring met vooruitgang bij elke cliënt geeft zoveel voldoening, dat ik er nòg meer van wil weten en het nòg dieper wil doorgronden.

De diversiteit aan mensen en ieder van hen de meest geschikte begeleiding geven zorgen er voor dat ik bij Pilates Zeeland op mijn plaats ben.

Graag tot binnenkort, want Pilates is écht voor iedereen!

Scarlet

Meerdere nieuwsberichten bekijken?

Zorg(mogelijkheden) op Oud-Bommenede

Back To Top