skip to Main Content

De ruimte om te genieten

Zonnemaire ademt rust. Het charmante dorp aan de rand van de Grevelingen is een prachtige uitvalsbasis om te genieten van Zeeland. Ruimte is hier overal. Letterlijk alle ruimte om te genieten. Of u nu kiest voor een heerlijke wandeling langs de prachtige kust, fietst door de dominale bossen, geniet op het water of door historisch Zierikzee loopt… Er is zoveel te ontdekken.

Zon, zee, strand
De mooiste stranden vindt u langs de Noordzeekust van Schouwen-Duiveland. Heerlijk uitwaaien, zonnebaden of genieten van de zonsondergang. Ieder moment van de dag kunt u hier ontspannen, ontladen en weer heerlijk opladen. Het feit dat we hier de meeste zonuren kennen, draagt daar weldadig aan bij.

Historisch Zierikzee
Momumenten- en havenstad Zierikzee ligt op slechts negen kilometer van Oud Bommenede en is uw bezoek meer dan waard. Geniet van de vele culturele en historische attracties, van de gezellige terrasjes, de leuke winkels of wandel heerlijk in de mooie avond. 

Watersporten
Wanneer u vanaf de camping uitkijkt over de prachtige uitgestrekte polders, ziet u in de verte de dijk van de Grevelingen verrijzen. Achter deze dijk vindt u letterlijk een zee aan watersportmogelijkheden. Zwemmen, zeilen, surfen, duiken, suppen of gewoon lekker pootjebaden… alles kan. 

En nog veel meer…
En, er kan nog veel meer! De prachtige, unieke natuur op Schouwen-Duiveland en de vele recreatiemogelijkheden in de directe omgeving van Zonnemaire zijn eindeloos. De medewerkers van Camping Oud-Bommenede vertellen u graag en trots meer en wijzen u de weg op het mooie eiland.

Interesse in een top vakantie?

Zorg(mogelijkheden) op Oud-Bommenede

Back To Top