skip to Main Content
logo-camping-oudbommenede-diap

Résidence Oud-Bommenede huisvest een camping met zeer ruime staanplaatsen tot maar liefst 800 m2 prachtig groen. Geschikt voor een kort verblijf van één dag tot seizoensverblijf. Alle gasten van Oud-Bommenede kunnen gebruik maken

van de faciliteiten van de staf. Dit maakt de Résidence camping tot een uniek oord om te ontspannen en te werken aan uw gezondheid. De locatie is wat deze camping zo uniek maakt. Een rustgevende omgeving met grote staanplaatsen voor kort en lang verblijf.

Camping Oud-Bommenede geeft ruimte om te genieten

Camping Oud-Bommenede geeft ruimte om te genieten

Ruimte om te genieten

Zonnemaire ademt rust. Het charmante dorp aan de rand van de Grevelingen is een prachtige uitvalsbasis om te genieten van Zeeland. Ruimte is hier overal. Letterlijk alle ruimte om te genieten. Maar, óók alle gelegeheid om van de vele recreatiemogelijheden te genieten.

Seizoensverblijf

Heeft u het zo naar uw zin op Camping Oud-Bommenede? Dan is er ook een mogelijkheid om een seizoensplek te krijgen. Het gehele camping seizoen krijgt u een vaste plek, alleen voor u! U kunt ons altijd bellen en vragen naar de mogelijkheden.

Faciliteiten

De camping is van alle basisfaciliteiten voorzien. Er zijn 2 toiletgebouwen met toilet en douche. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van wassen en drogen. Voor de kinderen is er een groot speelveld met trampoline, klimrek en een voetbalveld.

"Een mooi plekje bij de Grevelingen, waar rust, gezellige drukte en boerenbedrijvigheid zich afwisselen door het seizoen!”

- Reitse

"Wat ons opviel toen we voor het eerst bij Oud-Bommenede kwamen was de enorme rust en ruimte. Wij rijden dan ook al weer vele jaren met heel veel plezier richting Zonnemaire om tijdens de weekenden bij te komen van onze dagelijkse hectiek. Rust en ruimte doen wonderen!”

- Henny en Bas den Otter

"Al enkele jaren hebben wij een vaste campingplek op Residence Oud-Bommenede, een heerlijke ruime plek, rustig en mooi gelegen, op het prachtige Schouwen-Duiveland! Dicht bij de Grevelingen en het Noordzeestrand. Elke zomer worden wij weer een beetje verliefd op Zeeland.”

- Arlette en Ed Wierenga

Camping Oud-Bommenede geeft ruimte om te genieten

Camping Oud-Bommenede geeft ruimte om te genieten

Zorg(mogelijkheden) op Oud-Bommenede

Back To Top