skip to Main Content

Sterkere spieren en balans in het lichaam zorgen voor een betere lichaamshouding, voor meer controle én flexibiliteit. Pilates verbetert de conditie van lichaam én geest door deze balans optimaal te herstellen. Het vermindert stress, draagt bij aan het zelfvertrouwen en verbetert het uithoudingsvermogen. Pilates geeft het lichaam kracht en souplesse zodat u het beste uit uzelf kunt halen.

Pilates bouwt aan de samenwerking tussen lichaam en geest en is zo de ultieme manier om een gestroomlijnd lichaam en een algeheel gevoel van welzijn te creëren. Daarmee vormen de oefeningen ook een ideale revalidatietherapie. Pilates Zeeland biedt lessen en programma’s voor zowel beginners als gevorderden, voor zowel revalidatiepatiënten als topsporters. Welkom!

Pilates Zeeland geeft vanuit Résidence Oud-Bommenede kracht en energie voor een gezonde leefstijl

Voor beginners

Wilt u kennismaken met de effectieve mogelijkheden van Pilates?
Pilates Zeeland biedt voor beginners een speciaal kennismakingsprogramma. Met behulp van de traditionele apparatuur leert u in vijf lessen waar uw lichaam behoefte aan heeft en ontdekt u hoe u uw doelen kunt realiseren.

Voor gevorderden

Pilates en de balans die het u fysiek en mentaal brengt, wordt een ‘way of life’. De holistische workouts om uw controle, uithoudingsvermogen en souplesse te behouden kunt u bij Pilates Zeeland volgen in groepslessen op de mat. De kleine groepen (max. 7 personen) en de altijd professionele begeleiding zorgen ervoor dat de lestijd optimaal benut wordt.

Privé Pilates

Op uw eigen niveau, één op één efficiënt en uitdagend trainen. Om te revalideren of om je specifieke doelen te realiseren. Bij Pilates Zeeland traint u uitsluitend onder begeleiding van professionele trainers. Het resultaat? Een betere lichaamshouding, sterkere spieren, meer uithoudingsvermogen, meer concentratie, en minder stress!

“Meer kracht, in mijn spieren en in mijn geest. Body en mind zijn één, Brenda brengt ze in balans. Ik sta letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen, met een mooier lichaam bovendien.”

- Karen, matlessen klassieke Pilates

“Ik ben bij Pilates Zeeland terecht gekomen via een bekende die door Brenda’s aanpak van haar heupklachten af is. Nu ervaar ikzelf hoe deskundig zij is. Met de oefeningen op de reformer is mijn houding verbeterd en zijn mijn klachten verdwenen.”

-Mijke, reformeroefeningen Pilates

“Ik heb nu 9 lessen gevolgd en zit gewoon beter in mijn vel. Fysiek heb ik een betere conditie en ik merk dat ik mentaal ook sterker ben. Een heerlijk gevoel.”

-Esther, beginnersprogramma Pilates

"Na een botbreuk in mijn heup ben ik op eigen initiatief gestart met een proefsessie op de Reformer. Nu (slechts een aantal sessies verder) sta ik letterlijk en figuurlijk beter in het leven. Dankzij de hulp, de positiviteit en onverdeelde aandacht van Brenda kan ik me weer normaal bewegen.”

- Joke, revalidatieoefeningen Pilates

“Ik ben zo blij dat ik Brenda heb leren kennen. Haar kwaliteiten op deze rustige plek doen veel goed aan mijn herstel.”

- Suzan, revalidatieoefeningen Pilates

“Door de stijfheid van mijn reumatoïde artritis en verkrampte nek- en schouderspieren, had ik moeite met mijn dagelijkse functioneren. De klassieke pilates oefeningen helpen direct en ik hoef minder vaak naar de fysio."

- Petra, Reformeroefeningen klassieke Pilates

Start met Pilates! Kennismaken?

Rugklachten effectief verhelpen

Aspecifieke rugklachten zijn met gerichte training te verhelpen. Door zwakte en onvoldoende samenwerking van de dieper gelegen spieren rondom de wervelkolom ontstaat instabiliteit. Het lichaam reageert daarop met overmatig gespannen…

read more

Maak kennis met het team van Pilates Zeeland

Brenda Voet
De filosofie van Jospeh Pilates vormt de rode draad in haar leven. Kracht, soepelheid én coördinatie, kortom: bewust bewegen. De vraag ‘Hoe beweeg ik goed?’, hield me altijd bezig. Nadat ik ziek werd, heb ik me nog verder verdiept in die basis. En, juist de filosofie van Joseph Pilates is het beste wat me overkomen is, in de meest negatieve periode in mijn leven. Ik pluk daar nu nog iedere dag de vruchten van.

Lees meer »

Zorg(mogelijkheden) op Oud-Bommenede

Back To Top