skip to Main Content

Maak kennis met Brenda Voet

“If your spine is flexible at age 80 you feel like 30, if your spine is not flexible at age 30 you feel like 80”

– Joseph H. Pilates

Brenda: “Al op jonge leeftijd turnde en tenniste ik en werkte ik aan mijn conditie”. Vervolgens ben ik zelf les gaan geven en daarbij ben ik altijd trouw gebleven aan mijn basis: bewust bewegen. De vraag ‘Hoe beweeg ik goed?’, hield me altijd bezig. Nadat ik ziek werd, heb ik me nog verder verdiept in die basis. En, juist de filosofie van Joseph Pilates is het beste wat me overkomen is, in de meest negatieve periode in mijn leven. Ik pluk daar nu nog iedere dag de vruchten van. De methode vormt een uitgebalanceerd systeem van oefeningen waarmee je je kracht, soepelheid, coördinatie én concentratie verbetert. De samenwerking tussen lichaam en geest wordt ontwikkeld, je houding verbetert opmerkelijk, gewrichten worden soepeler en rugpijn behoort tot het verleden.

Om altijd te beschikken over de nieuwste kennis, school ik mijn kennis voortdurend bij. Naast DE PEAK Pilatesopleiding level I, II en III, heb ik in New York onlangs een speciale Pilates opleiding gevolgd om revalidatie van het onderlichaam bij heup-, knie-, enkel-, en voetklachten nog beter te kunnen begeleiden. Na operaties van een (nieuwe) knie of heup, biedt dit zoveel voordeel. Voor het bovenlichaam, de nek-, en schouderproblematiek, ga ik binnenkort terug naar Amerika.

Lenig blijven, van jonge tot hogere leeftijd, geeft vrijheid. Voor nu en juist voor de toekomst. Want, in onze maatschappij wordt mobiel blijven belangrijker dan ooit. Mijn advies: blijf nieuwsgierig naar je mobiliteit en vitaliteit, of je nu 8 bent of 80. Vanuit Pilates Zeeland lever ik graag een bijdrage aan uw mobiliteit én vitaliteit. Welkom!

Starten met Pilates? Maak kennis!

“Meer kracht, in mijn spieren en in mijn geest. Body en mind zijn één, Brenda brengt ze in balans. Ik sta letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen, met een mooier lichaam bovendien.”

- Karen, matlessen klassieke Pilates

“Ik ben bij Pilates Zeeland terecht gekomen via een bekende die door Brenda’s aanpak van haar heupklachten af is. Nu ervaar ikzelf hoe deskundig zij is. Met de oefeningen op de reformer is mijn houding verbeterd en zijn mijn klachten verdwenen.”

-Mijke, reformeroefeningen Pilates

“Ik heb nu 9 lessen gevolgd en zit gewoon beter in mijn vel. Fysiek heb ik een betere conditie en ik merk dat ik mentaal ook sterker ben. Een heerlijk gevoel.”

-Esther, beginnersprogramma Pilates

"Na een botbreuk in mijn heup ben ik op eigen initiatief gestart met een proefsessie op de Reformer. Nu (slechts een aantal sessies verder) sta ik letterlijk en figuurlijk beter in het leven. Dankzij de hulp, de positiviteit en onverdeelde aandacht van Brenda kan ik me weer normaal bewegen.”

- Joke, revalidatieoefeningen Pilates

Zorg(mogelijkheden) op Oud-Bommenede

Back To Top